Om oss

Guldstadens utbud och tjänster riktar sig till både privat­personer och verksam­heter som vill ha en nära och personlig guldsmedskontakt.

Vår affärs­verksamhet har två inriktningar. Den ena är butiken med dess breda och noga utvalda sortiment av smycken, klockor och presentartiklar. Den andra är verkstaden med tjänster som om­arbetningar och reparationer av smycken samt service av armbandsur, större urverk och batteriutbyten.

Vi tillverkar även nya och unika smycken utifrån egen design eller enligt kund­önskemål. Form­givningen görs med hjälp av dator­stödd teknik där man i förväg kan se hur det slutliga resultatet förväntas bli.

GAL är bokstäverna i den ansvars­stämpel som återfinns på de föremål som tillverkas av oss.

Vår personal

Armen Gevorgyan

Guldsmed & Infattare

Guldarbeten och steninfattningar

Armen blev färdigutbildad guld­smed och juvel­infattare 2010. Efter många år av inför­skaffad erfarenhet och att vara anställd i branschen, startade han 2014 upp en egen verksamhet under firma­namnet Armen Guld. Numera bedrivs verksamheten i Guldstadens butikslokaler.

Lilit Gevorgyan

Designer & Butiksföreståndare

Smyckesdesign och försäljning

Lilit, uppvuxen i en familj med rötter i guld­branschen, anslöt sig till verk­samheten 2015 med Lilit Design. Detta efter att hon färdig­­ställt sin utbildning i Smyckes­­design i CAD-systemet 3DESIGN. I dag kombinerar hon designarbetet med att ansvara för Guldstadens butik.

Vår vision

Vårt mål är att varje ­person och sällskap ska känna sig varmt välkommen och få en fin kund­upplevelse när de besöker vår butik.

Vi strävar alltid efter att till­handa­hålla bästa möjliga service och ett stort sortiment med produkter av hög kvalité för olika målgrupper.